Magyar Közéleti Szemle

2015. április 6., hétfő

Igazságügyi szolgáltatás a mindennapi élet jogvitáinak, bírósági peres ügyeinek megoldására!


Magyarországon érdemes továbbadni ismerőseinek, rokonainak a fontos információt!

Ahogy a jogviták kihatnak munkaügyi, személyiségi jogi, ingatlan és más vagyoni területekre, válóperek és vagyonmegosztások világára, úgy az igazságügyi szolgáltatások szintén jelen vannak.


A döntés mindig az ügyfélé, a jogkereső embereké!  Jó döntés kellő gondosságot és szolidabb kiadásokat jelent.






Igazságügyi szolgáltató Magyarországon a mediátor irodák és mediátorok szakmai csoportja.


A független igazságügyi szolgáltató, ADR mediátor iroda, illetve mediátor belátása és mérlegelése szerint elfogadja, vagy elutasítja a felé kezdeményezett megkeresést!




Az Ön döntése, hogy lezárja bírósági perét, vagy bíróságot elkerülje törvényesen egy induló jogvitában!


Profi igazságügyi szolgáltató irodákban a felkérés mérlegelése, a másik féllel kapcsolat kialakítása időt vesz igénybe, akár kötetlen előkészítő közös beszélgetéssel - ez még nem tekinthető közvetítői eljárásnak, nem jelenti az igazságügyi szolgáltató döntését a közvetítői eljárás elvállalásáról!



Joga van az igazságügyi szolgáltatást végzőnek a notórikus pereskedő, notórikus feljelentő, notórikus más kárára vitázó, jogsértők elutasítására. 

Kevesen, de vannak közöttünk ilyen emberek.





Hasonlóan a kifejezetten gyűlölködő ügyfeleket a pártatlan, elkötelezett igazságügyi szolgáltató elutasítja, ha erre akár az előkészítés során derül fény.






Jellemzően a családok életében jellemzően előforduló összes jogvita, vitás ügy jól megoldható az igazságügyi szolgáltató független, piaci alapú irodák szolgáltatásaival.


Ha Ön ingatlana, vagyona, személyiségi jogai, vagy válás jogvitájával találta magát szembe, bátran forduljon hozzánk!